Over Grootecobouw

Advies
Grootecobouw in Egmond aan den Hoef is medeverantwoordelijk voor verschillende duurzame projecten en ontwikkelingen. Het bedrijf adviseert over gezond en ecologisch bouwen en realiseert duurzame ontwerpen. Zo adviseert de onderneming succesvol in de aanloop naar duurzame renovaties van stolpen, wooncomplexen en scholen.

Besluitvorming, planning, begeleiding
Grootecobouw speelt eveneens een rol in de besluitvorming, planning en begeleiding tijdens bouwprojecten. Daarnaast kan het bedrijf aanbestedingen uit handen nemen. Ten derde voert Grootecobouw de projectleiding van grootschalige duurzame energieprojecten. Voorbeelden zijn zonneweiden, windparken en zonnepanelen op bedrijfsgebouwen.

Duurzaam ondernemen
Cees Groot, directeur en eigenaar van Grootecobouw, werkt inmiddels 15 jaar als senior adviseur op het gebied van duurzaamheid en klimaat. Hierbij ligt de focus op duurzaam, ecologisch en energieneutraal bouwen. Grootecobouw is aangesloten bij Duurzaam Ondernemen Noord Holland en werkt ondere andere samen met Bergen Energie en Tentenergie. Meer informatie kunt u vinden op www.Bergenenergie.nl.

Kantoorruimte huren?
Wilt u een kantoorruimte huren in een inspirerende omgeving, dan kan dat in het Eco-office op bedrijventerrein De Weidjes in Egmond aan den Hoef. Dit is een energieneutraal bedrijfsverzamelgebouw. De Eco-office is extern te boeken als duurzame vergaderruimte en flexibele werkplek. Voor reserveringen voor de Eco-office kunt u terecht bij Kirsten Groot. Om direct te reserveren, zie www.eco82.nl

> Lees meer over ons visie.
> Grootecobouw informeert u graag over uitgevoerde projecten.

Contactgegevens

Postadres Grootecobouw/ Eco-office 82
Slotweg 29
1934 CM Egmond aan den Hoef
Cees Groot: cees@grootecobouw.nl
06-06-28998350

Bezoekadres Grootecobouw/ Eco-office 82
Lamoraalweg 82
1934 CB Egmond aan den Hoef
Kirsten Groot: kirsten@eco82.nl
06-54294360
www.eco82.nl

Website-redactie, opzet en ondersteuning
Evert Visser
ejvmediaproducties@gmail.com